Het is nu vr 02 jun 2023, 14:00


Wat is de VW Polo Club Holland?

Wat is de VW Polo Club Holland?

Berichtdoor Jarno » ma 21 feb 2011, 22:57

Op veler verzoek, willen wij als VW Polo Club Holland via deze wijze een korte omschrijving geven als Club zijnde, zodat men een kijkje krijgt wie wij zijn en wat wij zoal doen.


Wat is de VW Polo Club Holland?:
De VW Polo Club Holland is een voor leden - door leden Club, het bestuur en de organisatoren bestaan uit enkel die-hard Clubleden en Polo-liefhebbers, die hun "functie" vanuit hobby vervullen. En door middel van onze inzet proberen we dan ook zo goed en gezellig mogelijk de leden van de Club in contact te brengen. Het is een "alles mag, niets moet" Club, waarbij iedereen overal aan mag deelnemen, maar nergens toe verplicht is om te doen of deel te nemen.
De Club is bedoelt voor een ieder die de VW Polo een warm toedraagt, ongeacht welk type Polo je rijd, zolang het Polo-hart maar klopt, is iedereen welkom.


Wat kun je verwachten van lidmaatschap bij de VW Polo Club Holland?:
Als organisatie zijnde, proberen wij onze leden via een aantal wegen bijeen te brengen, en lol te laten beleven aan het bezit van hun VW Polo. Een greep uit onze activiteiten zijn:

- de jaarlijkse organisatie van onze eigen meeting, de International VAG Meeting, waarbij VW-rijders uit enkele Europese landen samenkomen, en onze leden een gereserveerde parkeerplek en gratis toegang krijgen.
- 3 maal per jaar versturen wij via de mail onze digitale Nieuwsbrief naar onze leden, met daarin meeting-verslagen, informatie over verschillende types Polo, project-reportages over de auto's van Clubleden, interviews over interessante bedrijven etc.
- organiseren wij jaarlijks een Fotocompetitie, waarin Clubleden foto's kunnen inzenden en zo meedingen naar een beker voor "Beste Fotograaf".
- houden wij ook elk jaar een Puzzelrit voor onze Clubleden, een tourtochtje waarbij men via aanwijzingen de weg moet vinden al rijdend in de Polo, door mooie stukjes landschap in Nederland, waarna we gezamenlijk uit eten gaan.
- proberen we zo veel mogelijk meetings gezamenlijk te bezoeken, wat natuurlijk afhankelijk is van de Clubleden zelf of ze mee willen rijden of niet.
- regelen wij standplaatsen op grotere evenements, zoals bijvoorbeeld het Duitse Autosport Festival, zodat Clubleden hun Polo kunnen presenteren in Clubverband op een mooie plek op het evenement.
- en proberen we nog leuke autogerelateerde extra's aan activiteiten te organiseren, zoals bijvoorbeeld Poetsclinic's of Meet&Greet's etc.
- is er een Hyves voor enkel Clubleden waarop filmpjes en foto's van bezochte meetings geplaatst kunnen worden door de Clubleden.
- en als belangrijkste, onderhouden wij ons online, interactieve internet-forum! :D Forumleden zijn dan ook duidelijk zichtbaar op ons forum aan de hand van de oranje kleur van hun forum-naam.

Voor alles geld natuurlijk, hoe actiever je als lid wilt zijn, hoe meer gezelligheid je in de Club zult vinden.


Wat verwacht de Polo Club van haar leden?
In principe niets, zoals al gezegd, alles mag, niets moet. Iedereen is vrij om deel te nemen aan onze activiteiten en de gezelligheid van het clubverband. Maar niets is verplicht, en niemand word raar aangekeken als iemand minder actief is.


Wat kost het lidmaatschap van de VW Polo Club Holland?:
Lidmaatschap kost slechts 3 euro per maand, en word per jaar berekent (oftewel 36 euro per jaar) met eenmalige inschrijfkosten van 10 euro. Hiermee financiert de Polo Club zowel de Club zelf, als haar activiteiten en niet te vergeten, hiermee betalen wij ook alle kosten van dit internet forum!


Hoe meld ik me aan als Polo Clublid?:
Aanmelden kan op dit moment door middel van een PM. Stuur mij of Johan even een PM, met daarin je woonadres, en dan sturen wij je via de post een inschrijfformulier toe. Die kun je vervolgens ingevuld terugsturen, waarna je lidmaatschap geactiveerd word.


Waar kan ik nog vragen stellen over lidmaatschap van de VW Polo Club Holland?:
Zit je vragen omtrent het lid worden, of je bestaande lidmaatschap? Aarzel niet en stel ze gerust via de PM aan mij of Johan. Schroom je niet om wat te vragen! :D
Volg de VW Polo Club Holland op Facebook & 'LIKE' ons! -> https://www.facebook.com/pages/VW-Polo-Club-Holland/167801756605954Afbeelding
Avatar gebruiker
Jarno
Beheerder
 
Berichten: 5066
Geregistreerd: vr 26 nov 2010, 21:46
Woonplaats: Doorn

Keer terug naar De VW Polo Club Holland

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron