Unknown error (8192): mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead on line 11 in /var/home/vwpolonl/domains/vwpolo.nl/public_html/cls/dbconnect.php
Alle informatie over de club | VW Polo Club Holland | www.vwpolo.nl

Info over VW Polo Club Holland


Wat is de VW Polo Club Holland?:

De VW Polo Club Holland is een club autoliefhebbers welke allen de Volkswagen Polo een warm hart toedragen. Het is een echte "voor leden - door leden" club. Het bestuur en de organisatoren bestaan uit enkel die-hard clubleden en Polo-liefhebbers, die hun "functie" vanuit hobby vervullen. En door middel van onze inzet proberen we dan ook zo goed en gezellig mogelijk de leden van de club in contact te brengen. Het is een "alles mag, niets moet" club, waarbij iedereen overal aan mag deelnemen, maar nergens toe verplicht is om te doen of deel te nemen.
De Polo Club is bedoelt voor een ieder die de VW Polo een warm toedraagt, ongeacht welk type Polo je rijd, ongeacht of je dagelijks in een Polo rijd, of er slechts van droomt om er eentje te bezitten, zolang het Polo-hart maar klopt, is iedereen van harte welkom!


Wat kun je verwachten van lidmaatschap bij de VW Polo Club Holland?:

Als organisatie zijnde, proberen wij onze leden via een aantal wegen bijeen te brengen, en lol te laten beleven aan het bezit van hun VW Polo. Een greep uit onze activiteiten zijn:

  • De jaarlijkse organisatie van onze eigen meeting, de International VAG Meeting, waarbij VW-rijders uit enkele Europese landen samenkomen, en onze leden een gereserveerde parkeerplek en gratis toegang krijgen.
  • 3 maal per jaar versturen wij via de mail onze digitale Nieuwsbrief naar onze leden, met daarin meetingverslagen, informatie over verschillende types Polo, projectreportages over de auto's van Clubleden, interviews over interessante bedrijven etc.
  • Organiseren wij jaarlijks een Fotocompetitie, waarin Clubleden foto's kunnen inzenden en zo meedingen naar een beker voor "Beste Fotograaf".
  • Houden wij ook elk jaar een Puzzelrit voor onze Clubleden, een tourtochtje waarbij men via aanwijzingen de weg moet vinden al rijdend in de Polo, door mooie stukjes landschap in Nederland, waarna we gezamenlijk uit eten gaan.
  • Proberen we zo veel mogelijk meetings gezamenlijk te bezoeken, wat natuurlijk afhankelijk is van de Clubleden zelf of ze mee willen rijden of niet.
  • Regelen wij standplaatsen op grotere evenementen, zoals bijvoorbeeld het Duitse Autosport Festival, zodat Clubleden hun Polo kunnen presenteren in Clubverband op een mooie plek op het evenement.
  • En proberen we nog leuke autogerelateerde extra's aan activiteiten te organiseren, zoals bijvoorbeeld Poetsclinic's of Meet&Greet's, Kerst Get2Gether's, etc.
  • Is er een Facebook, YouTube-kanaal en een Hyves voor enkel Clubleden waarop filmpjes en foto's van bezochte meetings geplaatst kunnen worden door de Clubleden.
  • En als belangrijkste, onderhouden wij ons online, interactieve internetforum! (www.vwpolo.nl/forum) Forumleden zijn dan ook duidelijk zichtbaar op ons forum aan de hand van de oranje kleur van hun forumnaam.Voor alles geld natuurlijk, hoe actiever je als lid wilt zijn, en hoe meer je deelneemt met de verschillende activiteiten, hoe meer gezelligheid je in de Polo Club zult vinden.


Wat verwacht de Polo Club van haar leden?

In principe niets, zoals al gezegd, alles mag, niets moet. Iedereen is vrij om deel te nemen aan onze activiteiten en de gezelligheid van het clubverband. Maar niets is verplicht, en niemand word raar aangekeken als iemand minder actief is. Het draait uiteindelijk om de gezelligheid gemixt met de VW Polo's!


Lijkt het je leuk om ook Clublid te worden?:
Dan ben je uiteraard van harte welkom! Hier op onze website vind je het inschrijfformulier, vul die in en stuur die door, de rest volgt vanzelf zodra wij jouw inschrijving binnen hebben. Neem ook eens een kijkje op ons internetforum, stel jezelf en je VW Polo daar eens voor en leer de andere Clubleden kennen!